GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jan-Erik Hansson

Publicerad 20 juli 2021

I Heliga Korsets kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Jan-Erik Hansson.

Akten inleddes med att organist Anders Pettersson spelade Koppången av P E Moraeus varpå psalm 190 sjöngs unisont. Sonen Magnus höll tal och officiant Peter Wänehag höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 297 sjöngs gemensamt följt av begravningsbönen och Herrens bön. Psalm 201 sjöngs och de anhöriga tog ett sist avsked under stilla musik. Efter välsignelsen spelades Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer