Annons

”Jag är glad att jag fick lära känna Ingrid”

Ingrid Stark, Köpingsvik, har gått bort i en ålder av 73 år.
Publicerad 4 mars 2023

Ingrid finns inte längre bland oss. Alla vi som kände Ingrid vet att hon var en kämpe med en stark livsvilja, trots svår sjukdom under många år. Ingrid hade en plats för andra och månade om välbehövlig uppmuntran, trots sin egen tunga ryggsäck.

Jag lärde känna Ingrid i Köpingsvik där hon och maken Gunnar drev vandrarhem. Fanns det inga platser lediga för natten ordnades det hos någon som drev likvärdigt företag. Här visade sig Ingrids starka empati, vare sig de var vi människor eller djur. Ingrids katter var hennes småskötebarn.

Annons

Jag är glad att jag fick lära känna Ingrid. Våra samtal innebar både glädje och sorg och Ingrids skratt kommer alltid att följa mig på vägen. I denna svåra stund går mina tankar till sonen Adam som mist sin kära mamma, till Ellinor som mist sin syster och till Mats som de sista svåra åren funnits vid Ingrids sida.

Jag är tacksam över att jag fick lära känna Ingrid och hoppas att vi får ses i en annan värld.

Vännen Maj-Lis Kreese

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons