GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Irma Petersson

Publicerad 25 november 2021

I Söderåkra kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Irma Petersson.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Amazing grace av Newton varpå psalm 249 sjöngs gemensamt. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal och som solosång framförde Mats Alexandersson Du är allt av S Aldén. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolisten sjöng Jag har hört om en stad av L Lithell och efter förbön och Vår fader sjöngs psalm 235 unisont. Som avslutning på akten i kyrkan spelade organisten Som en bro över mörka vatten av S Garfunkel/P Simon. På kyrkogården tog familjen ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.