GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Iris Petersson

Publicerad 18 november 2022

I Misterhults kyrka har begravning hållits för Iris Petersson.

Kantor Nina Park Seo inledde akten med att spela Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå psalm 249 sjöngs unisont. sångsolist Lena Jenefeldt framförde Var inte rädd av Y Eggehorn och pastor Thomas Andersson förrättade begravningsakten. Efter Herrens bön sjöngs psalm 11:1 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Largo av A Vivaldi. Unisont sjöng de församlade psalm 297:1 och sångsolisten framförde När gässen flytta av D Andersson. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.