GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Iris Johansson

Publicerad 2 december 2021

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Iris Johansson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Matilda Norlöv spelade Där rosor aldrig dör varpå psalm 289 sjöngs unisont. Officiant Birgitta Åhlin höll griftetal över orden i Luk 12:7 och förrättade överlåtelsen. På violin framförde kantorn Tröstevisa av B Andersson och därpå följde begravningsbönen som inramades av psalmerna 11 och 190. Medan kantorn spelade Jag har hört om en stad bar släktingar och anförvanter kistan till graven där barn med familjer, övrig släkt och vänner tog avsked.

Gåvor var skänkta till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.