GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Iréne Gustafsson

Publicerad 14 september 2021

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Iréne Gustafsson.

Kantor John-Erik Wåhlin inledde akten med att på orgel spela När lillan kom till jorden av A Tegnér varpå han som solosång framförde Det som sker, det sker. Unisont sjöngs psalm 11. Officiant Jonathan Darte höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Fader vår sjöngs psalm 261 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Sångsolisten framförde Var jag går i skogar, berg och dalar och som avslutning spelade kantorn Tryggare kan ingen vara av L Sandell.

Gåvor var lämnade till Katthemmet Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.