GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Irène Engström

Publicerad 19 juli 2021

I Mönsterås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Irène Engström.

Begravningen inleddes med att kantor Margareta Wessel spelade Air av J S Bach på orgel varpå barnbarnet Anton Engström, sång/piano, framförde Duvemåla hage av B Andersson/B Ulvaeus. Unisont sjöngs psalm 200. Komminister Johan Kårlin höll griftetal ur Psalt 121, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Gemensamt sjöngs psalm 730 följt av begravningsbön och Vår fader. Solist framförde Kvinnan för dig av B Joel och psalm 201 sjöngs. De anhöriga tog ett sista farväl vid kistan där kondoleanser med blommor och minnesgåvor nedlades. Kantorn spelade Så skimrande var aldrig havet av E Taube på orgel. Minnesstund hölls på Nabbens Rökeri.

Minnesgåvor var lämnade till Rädda Barnen från bland annat vännerna i Rädda Barnen Mönsterås-Ålem, FN-föreningen Världsbutiken Mönsterås och Mönsterås-Timmernabbens Socialdemokratiska förening.

Minnesgåvor var även lämnade till Cancerhjälpen, Operation Smile och Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer