GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingvar Karlsson

Publicerad 13 januari 2022

I S:t Elavi kapell, Borgholm, har begravningsgudstjänst hållits för Ingvar Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Elionor Petersson spelade Gråt inga tårar av Thorleifs varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i 1 Krön 16:34, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 116 och efter begravningsbön och Herrens bön tog maka, barnen med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Jag och min far av M Uggla spelades och psalm 297 sjöngs unisont. Som avslutning på akten spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Räpplinge hembygdsförening och Världens Barn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.