GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingvar Axelsson

Publicerad 25 november 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Ingvar Axelsson.

Som inledning på akten spelade kantor Vanja Roshagen Air varpå officiant Henrik Jonsson uttalade samlingsord och unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Mälarö kyrka spelades och efter förbön och Fader vår tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Efter slutbön och välsignelse sjöngs psalm 289 unisont och som avslutning spelade kantorn Dagen är nära.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.