GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingvar Andersson

Publicerad 24 september 2021

I Dörby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingvar Andersson.

Kantor Solweig Hjalmarsson Bergh inledde akten med att spela Morgonstämning ur Peer Gynt av E Greig varpå officiant Oskar Lilja hälsade välkomna. Unisont sjöng de församlade psalm 256. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord ur Psaltaren. Som solosång framförde Solweig Hjalmarsson Bergh Härlig är jorden av B S Ingemann/C Bååth-Holmberg och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 304 unisont. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och efter slutbön och välsignelse avslutades akten med att kantorn spelade Tröstevisa av B Andersson.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.