GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Wahlberg

Publicerad fredag 08:00

I Halltorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingrid Wahlberg, Prästlycke.

Akten inleddes med att kantor Klas Magnusson på orgel framförde Tröstevisa av B Andersson. Sångsolist Britt-Marie Ottosson sjöng Där rosor aldrig dör av J Osborn/JC Miller/E Osborn/D Bergagård varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Carlsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmer 172 och 285 inramade begravningsbönen. Solisten framförde Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman och som avslutning i kyrkan spelade kantorn på orgel Amazing Grace. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297.

Gåvor var lämnade till Södermöre hembygdsförening.

Minnesstund hölls i Loftgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.