GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Thunberg

Publicerad 24 november 2022

I Skogskapellet, Mönsterås, har begravningsgudstjänst hållits gör Ingrid Thunberg.

Sven-Åke Lindquist inledde med att på orgel spela I himlen är jag väntad av E Samuelsson varpå Sven Thunberg på klarinett framförde Gammal fäbodpsalm av O Lindberg till Lars Thunbergs orgelackompanjemang. Unisont sjöngs psalm 172. Veronica Thunberg och Charlotte Thunberg läste valda bibelord ur Ps 90:1-6,10,12, Upp 7:9-10,13-17 och som solosång framförde Tina Augestrand Som en bro över mörka vatten av Simon/Arenhill till pianoackompanjemang av Lars Thunberg. Officiant Lennart Thörn höll griftetal och förrättade överlåtelsen och unisont sjöngs psalm 11. Sångsolisten framförde Blott en dag av L Sandell-Berg/O Ahnfelt till Lars Thunbergs pianospel. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 31. Officianten läste Fader vår och välsignelsen och som avslutning spelades Drömmen om Elin av E Ekberg på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.