GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Johansson

Publicerad 15 september 2022

I Skogssalen, Kalmar, har begravning hållits för Ingrid Johansson.

Som inledning spelades The eagel will rise again med The Alan Parsons project varpå Åses ord till faster läses. Officiant Maria Werdin inledningstalade och läste minnesord och sedan Isn´t life strange med The Moody Blues spelats togs ett offentligt avsked och officianten läste Ibland liksom hejdar sig tiden av A Henriksson och I rörelse av K Boye. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelades Liebestraume No 3 Nocturne in A-flat Major av F Liszt och sedan officianten uttalat slutord avslutades akten med att Preludes Op 28: No 15 Sostenuto spelades.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.