GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Bergqvist

Publicerad 14 september 2021

I Räpplinge kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingrid Bergqvist, Borgehage.

Akten inleddes med att Koppången med H Sjöholm spelades varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Peter Wingren höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Krönikeboken och förrättade överlåtelsen. Brorsbarnen AnnaMaria och Kristina sjöng Håll mitt hjärta av P Hallström/L Andersson/B Skifs och sedan officianten läst valda bibelord sjöng de församlade psalm 304. Efter begravningsbön och Herrens bön tog sambo, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor medan stilla orgelmusik spelades. Brorsbarnen sjöng Pärleporten av F A Bloom/K Norevi och efter välsignelsen sjöngs psalm 297 unisont. Som avslutning på akten spelades Du är min man med H Sjöholm.

Gåvor var lämnade till Kronprinsessan Victorias fond.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.