GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Beatrice Forssén

Publicerad 5 oktober 2021

I Birgittakyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ingrid Beatrice Forssén.

Akten inleddes med att organist Mika Lidén på orgel spelade Largo av G F Händel varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Jonas Lockman höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Barnbarnet Matilda spelade gitarr och sjöng Tears in heaven av E Clapton varefter officianten läste valda bibelord. Begravningsbönen inramades av psalmerna 248 och 297. Sedan släkt och vänner tagit ett sista farväl spelade Göran Gamme Air av H Purcell på tvärflöjt och som avslutning spelade organisten Amazing grace på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.