GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inger Johansson

Publicerad 25 november 2021

I Stensö kapell, Kristdala, har begravningsgudstjänst hållits för Inger Johansson.

Akten inleddes med att kantor Madeleine Åverling spelade Air av J S Bach varpå psalm 11:1-3,6 sjöngs unisont. Officiant Mattias Sånglöf höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Madeleine Åverling Där rosor aldrig dör och efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Time to say goodbye av F Sartori. Solisten sjöng Jag har hört om en stad av L Lithell och efter fridlysning och välsignelse sjöngs psalm 297 unisont. Som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Gåvor var lämnade till Hjärt- lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.