GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inger Holm

Publicerad 8 augusti 2022

I Skogskapellet, Mönsterås, har begravning hållits för Inger Holm.

Akten inleddes med att officiant Robert Rapakko läste dikten Det händer något av P Curman och på cd spelades Omkring tiggarn från Luossa med Hootenany Singers. Officianten höll minnestal varpå Ögon känsliga för grönt med Barbro Hörberg spelades. Officianten förrättade överlåtelsen och Så skimrande var aldrig havet med Sven-Bertil Taube spelades. De sörjande tog ett sista farväl och diken En gång skall du vara en av dem av P Lagerkvist lästes. Som avslutning spelades Visa vid vindens ängar med Mats Paulsson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.