GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingemar Petersson

Publicerad lördag 08:00

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ingemar Petersson.

Akten inleddes med att kantor Klas Magnusson spelade Jag har hört om en stad och officiant Lina Bengzon läste samlingsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officianten höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Medan kantorn spelade Där rosor aldrig dör tog de sörjande ett sista farväl. Officianten ledde förbön och Herrens bön varpå psalm 190 sjöngs unisont. Officianten läste slutbön och välsignelsen. Kantorn spelade Godnattvalsen och som avslutning läste officianten sändningsord.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.