GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingemar Johansson

Publicerad 14 juli 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingemar Johansson, Kvilla.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Den blomstertid nu kommer varefter psalm 201 sjöngs gemensamt. Officiant Mikael Lunnergård läste valda bibelord och höll griftetal innan organisten sjöng Strövtåg i hembygden av G Fröding/ M Diau. Officianten förrättade överlåtelsen och organist sjöng Jag har hört om en stad av L Lithell. Efter förbön och Vår Fader sjöngs gemensamt psalm 249. Akten avslutades med att organisten spelade Tröstevisa av B Andersson. Familj, släkt och vänner tog ett sista farväl ute vid graven.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer