GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingelie Petersson

Publicerad 25 november 2021

I S:ta Birgittakyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ingelie Petersson.

Akten inleddes med att organist Mika Lidén på piano spelade Barnatro varpå The lonely shepard av A Rieu spelades på cd och officiant Johanna Broselid uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal över orden i Psaltaren och förrättade överlåtelsen. På cd spelades What a wonderful world av L Armstrong. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen och som avslutning spelades How great thou art med E Presley på cd.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.