GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingegerd Magnusson

Publicerad 14 september 2021

I Segerstads kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingegerd Magnusson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Öppna landskap av U Lundell varvid sångsolist Therese Wahlgren Sundén framförde Öppna landskap. Unisont sjöng de församlade psalm 289. Officiant Mattias Rosenquist höll griftetal över orden i Matt 28 och efter begravningsbönen sjöngs psalm 297 unisont. Medan barn med familjer, övrig släkt och vänner tog ett sista farväl och nedlade blommor spelades Dimman lättar av C Nielsen. Sångsolisten sjöng Stad i ljus av P Bäckman/S Nilsson och på cd spelades Mama med Il Divo. Kantorn avslutade med att på orgel spela Dimman lättar.

Gåvor var skänkta till JAGS Museum.

Minnesstund hölls på Gammalsbygården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.