GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inge Jonsson

Publicerad 20 juli 2021

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inge Jonsson.

Akten inleddes med att kantor Jane Klasson spelade Dagen är nära av G F Händel på orgel. Unisont sjöngs psalm 249. Komminister Peter Wärnlund höll griftetal med utgång från Psalt 23:1-4, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 231 sjöngs gemensamt. Efter begravningsbön och Vår Fadern sjöngs psalm 297. De anhöriga tog ett sista farväl vid kistan. Som avslutning spelade kantorn Sommarpsalm av Åhlén/Landgren på orgel.

Minnesgåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden från bland annat Personalen på Folkets Hus i Blomstermåla.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer