GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga Walfridsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Arby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inga Walfridsson.

Akten inleddes med att kantor Burkhard Flögel spelade sin egen komposition Inspiration nr 5 varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Jakob Axén höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 235 och 297 omramade begravningsbönen och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Som solosång framförde kantorn Jag har hört om en stad av L Lithell och som avslutning spelade han Tröstevisa av B Andersson.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i Arbygården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.