GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga Slättengren

Publicerad 22 november 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Inga Slättengren.

Akten inleddes med att kantor Åsa Cederholm på piano spelade Koppången varpå psalm 231 sjöngs unisont. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. Akten i kapellet avslutades med att kantorn spelade Tröstevisa på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.