GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga-Maj Nilsson

Publicerad 22 juni 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Inga-Maj Nilsson.

Organist Anders Pettersson inledde med att spela Are you lonesome tonight på orgel varpå Jag har hört om en stad ovan molnen med C Sjögren spelades på cd. Officiant Marco Aldén höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 231 och 11 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Efter välsignelsen spelades Nocturne med Carola på cd och som avslutning spelade organisten Can't help falling in love på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.