GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga-Maj Nilsson

Publicerad torsdag 08:00

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inga-Maj Nilsson.

Akten inleddes med att kantor Ann Hultman spelade Till en stad jag är på vandring och officianten läste samlingsord. Sångsolist Sanna Karlsson framförde Som en bro över mörka vatten och unisont sjöng de församlade psalm 231. Officiant Jonathan Darte höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolisten framförde Håll mitt hjärta och officianten läste begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 190 och de sörjande tog ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen. Som avslutning spelade kantorn Koppången och officianten läste sändningsord.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.