GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga Larsson

Publicerad 24 september 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inga Larsson, Emmaboda.

Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Olsson Tryggare kan ingen vara och efter inledningsorden sjöngs psalm 249 gemensamt. Kyrkoherde Emmerly Hidling höll griftetal och bön och kantorn spelade Morning has broken på piano. Officianten förrättade överlåtelsen följt av bibelord. Sedan tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Efter avskedet följde förbön, Herrens bön, slutbön och välsignelsen och sedan psalm 297 sjungits unisont avslutade kantorn med att spela Jesus bleibt meine Freunde.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.