GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga Gleisner

Publicerad 14 september 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inga Gleisner, Emmaboda.

Som inledning spelade kantor Hans Möller Meditation av A Guilmant varefter Donald Hummel sjöng Jag har hört om en stad. Psalm 249 sjöngs unisont och officiant Bo Harald Brunzell höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Sångsolisten sjöng Där rosor aldrig dör och officianten höll slutbön och läste välsignelsen. Psalm 256 sjöngs gemensamt och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.