GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga-Britt Karlzén

Publicerad 6 augusti 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Inga-Britt Karlzén.

Akten inleddes med att organist Joel Eriksson spelade Strövtåg i hembygden av G Fröding/B Dixgård och Jag skall gå genom tysta skyar av D Andersson/G Johansson. Unisont sjöng de församlade Där rosor aldrig dör och officiant Björn Leander läste inledningsord, höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs unisont psalm 249. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen. Organisten spelade Tröstevisa av B Andersson och som avslutning spelades på cd Amazing grace med Elvis Presley.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.