GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ing-Gerd Widerström

Publicerad tisdag 14:54

I Mönsterås skogskapell har begravningsakt hållits för Ing-Gerd Widerström.

Som inledning spelades Som en bro över mörka vatten med T Körberg varpå officiant Stig Klasson inledningstalade och Tröstevisa av B Andersson spelades. Officianten läte minnestal och placerade tre rosor på kistan som symboler för livet, kärleken och hoppet. Ser du månen där du är med T Stenström spelades och sedan de sörjande tagit ett sista farväl spelades Sol, vind och vatten med Gärdestad. Officianten uttalade avslutningsord och O, store Gud med Mönsterås Bluesband spelades.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden från bland andra Kalmarpolisens veteranklubb.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.