GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ing-Britt Benson

Publicerad 22 juni 2022

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Ing-Britt Benson.

Kantor Per-Ola Svensson inledde akten med att spela Tröstevisa av B Andersson varpå han som tillsammans med Kristina Paajanen sjöng Jealous of the angels. Unisont sjöng de församlade psalm 197. Officiant Sara Nylén höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. In the mood med Glenn Miller spelades och efter förbön och Herres bön tog de sörjande ett sista farväl medan stilla musik spelades. Efter slutbön och välsignelse sjöngs psalm 830 unisont och som solosång framfördes För kärlekens skull av K Gärdestad/T Gärdestad. Som avslutning spelade kantorn Time to say goodbye av F Sartori/F Peterson/L Quarantotti. Under akten läste dottern Astrid ett tal till sin mamma.

Minnesstund hölls på restaurang Slipkajen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.