GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inez Lundin

Publicerad lördag 08:00

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Inez Lundin.

Akten inleddes med att kantor Elin Källman spelade Jag har hört om en stad och kornettsolist Åke Nilsson framförde Tröstevisa. Officiant Jakob Axén ledde bön och unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn framförde som solosång Stad i ljus varpå officianten ledde begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 190 och de sörjande tog ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen. Kantorn framförde som solosång Håll mitt hjärta och spelade som avslutning Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.