GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ilse Baehre

Publicerad 20 juli 2021

I Vickleby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ilse Baehre, Stora Frö.

Akten inleddes med att Så Skimrande var aldrig havet med Lill Lindfors spelades på CD. Unisont sjöng de församlade psalm 199. Officiant Torgny Jansson Greek höll griftetal över orden i Sv Ps 200. Öppna landskap med Ulf Lundell spelades på CD. Därefter följde begravningsbönen. Under avskedet spelades Air av J S Bach på orgel medan barn med familjer, övrig släkt och vänner tog ett sista farväl och nedlade blommor. Akten avslutades med att Geh aus mein Herz und suche Freud med Anke Zohn spelades på CD.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer