GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”I dag minns jag Olle Westin med respekt och värme”

För några dagar sedan nåddes vi av budet om att Barometern-OT:s förre chefredaktör Olle Westin har lämnat oss.
Publicerad 18 september 2021

Jag hade förmånen att under ett antal år fullgöra mitt journalistiska värv i nära samarbete med Olle Westin. Åtskilliga år har gått sedan våra vägar i yrkeslivet skildes åt. Mitt minne av Olle och hans gärning är för den skull inte mindre tydligt. Kunnig, påläst, drivande och kreativ, blev han en av mina mest betydelsefulla läromästare och inspiratörer i journalistiken och publicistiken, i synnerhet den politiska journalistiken. Inte mindre var han en god och stödjande vän, alltid med humorn på lut.

I dag minns jag Olle Westin med respekt och värme. Mina tankar går till hans livskamrat och hustru Gunilla Petri Westin, liksom barnen och deras familjer.

Hans Holm

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.