GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hurra! Idag fyller Håkan Juholt 60 år

För 60 år sedan, 1962, föddes Håkan Juholt.
Publicerad 16 september 2022
Sveriges ambassadör i Sydafrika, Oskarshamnsbördige Håkan Juholt, fyller 60 år.
Sveriges ambassadör i Sydafrika, Oskarshamnsbördige Håkan Juholt, fyller 60 år.Foto: Arkiv, Isabell Gradin/Scanpix

Han är uppvuxen i Oskarshamn och arbetade som fotograf och reporter på Östra Småland och Nyheterna under 1980- och 90-talen. Hans politiska engagemang i Socialdemokraterna ledde till att han efterträdde Mona Sahlin som partiordförande 2011. Tio månader senare lämnade han posten. Han var ambassadör i Island 2017–2020 och är för närvarande ambassadör i Sydafrika.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.