GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hilda Svensson och Alexander Olsson

Vassmolösa • Publicerad 16 september 2022
Hilda Svensson och Alexander Olsson, Vassmolösa, fick den 13 augusti en son som heter Elis. Vikt 4388 g, längd 53 cm. Syskon: Ebbe.
Hilda Svensson och Alexander Olsson, Vassmolösa, fick den 13 augusti en son som heter Elis. Vikt 4388 g, längd 53 cm. Syskon: Ebbe.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.