GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hans-Olof Johansson

Publicerad 5 oktober 2021

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Hans-Olof Johansson.

Kantor Anna Rosén inledde akten med att spela Kärleksvisan varpå officiant Marie Darte inledningstalade och unisont sjöng de församlade psalm 297. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Anna Rosén I den stora sorgens famn och efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 249 unisont. Under stilla pianomusik tog de sörjande ett sista farväl och efter slutbön sjöng solisten Ser du månen där du är i kväll. Officianten uttalade slutord och läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Ovan regnbågen.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.