GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hans Johansson

Publicerad 8 augusti 2022

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Hans Johansson.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson spelade Bridge over troubled water av P Simon och officiant Lina Bengzon läste samlingsord. Unisont sjöng de församlade psalm 297 varpå officianten höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 249 unisont. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen. På cd spelades Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.