GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hans Eriksson

Publicerad fredag 09:50

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Hans Eriksson.

Kantor Åsa Cederholm inledde akten med att på orgel spela Air varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. La vie en rose med Edith Piaf spelades och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 11 unisont. Akten i Skogsvilan avslutades med att What a wonderful world av L Armstrong spelades. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.