GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gurli Axelsson

Publicerad lördag 08:00

I Fågelfors kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gurli Axelsson.

Akten inleddes med att kantor och solist Elin Källman ackompanjerad av trumpetsolist John Friberg spelade Koppången varpå kantorn som solosång framförde Det växte en blomma. Officiant Ola Emilsson läste samlingsord och unisont sjöng de församlade psalm 231. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter unisont sjungna psalm 11 läste officianten begravningsbön, Herrens bön, slutbön och välsignelsen. Kantorn och trumpetsolisten framförde Jag har hört om en stad. Som avslutning spelade kantorn Time to say goodbye och officianten läste sändningsord.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.