GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gunnel Ölmebring

Publicerad 2 december 2021

I Hossmo kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gunnel Ölmebring.

Gitarristen Olof Sundström inledde med att spela Lagrima av F Tárrega varpå psalm 269 sjöngs unisont. Officiant Sara Nylén höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste dikter och valda bibelord. Unisont sjöng de församlade psalm 201 och efter förbön och Fader vår tog familj, släkt och vänner ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelse och unisont sjöngs psalm 297. På gitarr framförde Olof Sundström Air och som avslutning spelades Håll alla dörrar öppna av B Hörberg på cd.

Gåvor var skänkta till Rädda Barnen och Amnesty.

Minnesstund hölls på Hossmo gård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.