GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gunnel Lindberg Karlsson

Publicerad 23 september 2022

I Gärdslösa kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gunnel Lindberg Karlsson, Sättra.

Akten inleddes med att kantor Elionor Petersson spelade Så skimrande var aldrig havet på orgel varpå psalm 217 sjöngs unisont. Officiant Mats Dahlborg höll ett personligt griftetal med utgång från 2 Kor 3, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord om tryggheten hos Gud i liv och död. Efter Herrens bön, begravningsbönen och välsignelsen sjöngs psalm 190 och därpå tog familj, släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Officianten läste dikten Det gick en gammal odalman och som avslutning spelade kantorn Änglamark på orgel.

Gåvor var lämnade till Strokeförbundet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.