GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gunilla Mårtensson

Publicerad 14 september 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gunilla Mårtensson.

Akten inleddes med att sångsolist Ida Seve framförde Där rosor aldrig dör varpå psalm 248 sjöngs unisont till kantor Axel Johanssons ackompanjemang. Officiant Mikael Lunnegård läste valda bibelord och bön och höll griftetal och sedan sångsolisten framfört My way förrättade han överlåtelsen. Ida Seve sjöng Six white horses och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 231 unisont och slutbön och välsignelse följdes av att solisten som avslutning sjöng My heart will go on.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.