GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gunilla Karlsson

Publicerad 22 juni 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Gunilla Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Inga-Lill Gustafsson spelade Så skimrande var aldrig havet på orgel varpå officiant Stig Erixon uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 256 och efter begravningsbön och Herrens bön framförde kantorn Himlen är oskyldigt blå som solosång. De sörjande tog ett sista farväl och efter fridslysning och välsignelse sjöngs psalm 190 unisont. Kantorn avslutade med att på orgel spela Tröstevisa.

Gåvor var lämnade till Alzheimerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.