GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun Walder

Publicerad 8 september 2021

På Fallebo gård, Oskarshamn, har begravning hållits för Gun Walder.

Akten inleddes med att kantor Åsa M Jonsson spelade Moonlight serenade av G Miller varpå officiant Jonna Hennig uttalade inledningsord och sångsolist Tea Tillman framförde En stund på jorden av Laleh. Officianten höll griftetal och läste bön. Unisont sjöngs psalm 297 och därpå förrättade officianten överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolisten framförde En gång jag seglar i hamn av S Olin och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 249 unisont. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelades I did it my way med Frank Sinatra och som avslutning på akten på Fallebo gård spelades Tröstevisa av B Andersson. Vid graven spelades Morgonstämning av E Grieg och officianten läste slutbön och välsignelsen.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.