GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun Persson

Publicerad 15 september 2022

I Nådens kapell, Färjestaden, har begravningsgudstjänst hållits för Gun Persson.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Amazing grace varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Jan-Olof Johansson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Förbön och Herrens bön inramades av psalmerna 42 och 287 och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan Jag har hört om en stad spelades. Efter slutbön och välsignelse avslutades akten med att Agnus Dei av Tore W Ags spelades.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.