GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun Gabrielsson

Publicerad 20 juli 2021

I Kolberga kyrka har begravningsceremoni hållits för Gun Gabrielsson.

Begravningen inleddes med att Tröstevisa av B Andersson spelades varpå sångsolist Marina Bretterud framförde Ser du månen där du är ikväll av T Stenström. Officiant Magnus Wihlborg läste samlingsord och psalm 199 sjöngs gemensamt. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolist framförde En stund på jorden av Laleh följt av begravningsbön och Vår fader. Psalm 200 sjöngs unisont varpå de anhöriga tog ett sista farväl under stilla musik. Som avslutning lästes slutbön och välsignelse och Air av J S Bach spelades.

Gåvor var skänkta till Hjärnfonden, Cancerfonden, Barncancerfonden och Bröstcancerförbundet.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer