GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun-Britt Gustafsson

Publicerad 22 juni 2022

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gun-Britt Gustafsson, Emmaboda.

Akten inleddes med att kantor Birgitta Andrén Olsson spelade Adagio av Albinoni på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Kalle Karlsson höll griftetal och på orgel spelade kantorn Där rosor aldrig dör. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Kantorn spelade Ser du månen där du är ikväll och sedan de sörjande tagit ett sista farväl följde fridslysning, förbön, Herrens bön och välsignelse. Unisont sjöngs psalm 297 och som avslutning spelades En säng av rosor på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden och Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.