Annons

Gun-Britt Blomberg

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 5 mars 2020

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Gun-Britt Blomberg.

Som inledning på akten spelade kantor Andreas Olsson Så skimrande var aldrig havet av E Taube på orgel varefter han till eget gitarrackompanjemang sjöng Himlen är oskyldigt blå av Gärdestad. Unisont sjöng de församlade psalm 11. Prosten Alf Johansson höll griftetal över orden i Psalt 31:15-16, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs Ta mig till havet av P Lundblad och till eget gitarrackompanjemang sjöng Andreas Olsson Tears in heaven av E Clapton. De sörjande tog ett sista farväl och efter begravningsbönen sjöng de församlade Så länge skutan kan gå av E Taube. Solisten sjöng Utan dina andetag av J Berg till eget ackompanjemang och som avslutning spelade han Amazing grace på orgel.

Annons

Gåvor var lämnade till Cancerfonden från bland andra vännerna i SPF Seniorerna Mönsterås. Gåva var även lämnad till Läkare utan gränser.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons