GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun Bergman

Publicerad 14 juli 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsakt hållits för Gun Bergman. Begravningen inleddes med att Love me tender med E Presley spelades varpå officiant Stig Klasson läste inledningsord. Sträck ut din hand med L Berghagen spelades varefter sonen Patrik läste minnesord. Bara min mamma med Abidaz/Kaliffa spelades. Efter avsked och kondoleanser nedlades blommor och minnesgåvor vid kistan. Visa vid vindens ängar med M Paulsson spelades och officianten läste avslutningsord. Som avslutning spelades Rosa himmel med M Sandén.

Minnesgåvor lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer